Bel Nicky

06 – 38 24 44 48

E-mail

info@nickystegelwerken.nl

Diensten

Wandtegels

Nog meer dan vloertegels bepalen wandtegels in grote mate de sfeer en uitstraling van een betegelde ruimte. Het is belangrijk om de juiste (combinatie van) wandtegels te gebruiken om de sfeer te creëren die u voor ogen heeft.

Wandtegels

Aanbrengen

Bij het aanbrengen van wandtegels spelen andere factoren een rol dan bij vloertegels. Bij badkamers, douches en toiletten moeten we rekening houden met vocht en zorgen we ervoor dat voegen waterdicht zijn.

Bij keukens hebben we te maken met intensief gebruik en hitte, dus ligt de keuze voor keramische wandtegels voor de hand. Deze zijn vuur- en krasbestendig en trekken niet krom.

We kijken ook altijd met wat voor soort muur we te maken hebben, want op een dun gipswandje kun je bijvoorbeeld niet zomaar een zware kwaliteit wandtegels aanbrengen.

Ook hier geldt: vakmanschap is meesterschap, en u kunt erop vertrouwen dat Nicky uw wandtegels altijd op verantwoorde wijze plaatst.

Wand en

Muur plaatsen

Ik ben in de eerste plaats een echte tegelspecialist, maar het plaatsen van een wand of muur gebeurt ook regelmatig. Het komt bijvoorbeeld voor dat een klant een wand wil laten betegelen die hier eigenlijk niet sterk genoeg voor is. In dat geval wordt de wand afgebroken en zetten we een nieuwe en sterkere neer, zodat we daar veilig tegels op kunnen aanbrengen.

Ook gebeurt het regelmatig dat klanten hun nieuwe badkamer of keuken niet alleen willen laten betegelen, maar ook meteen de indeling willen aanpassen. Wij kunnen dat vakkundig voor u doen. En uiteraard nemen wij ook de afwerking voor onze rekening. Gaat u eenmaal iets veranderen, dan is het vaak mooier om een gehele wand opnieuw te stukadoren. Dat geeft meteen een mooi egale ondergrond voor het aanbrengen van wandtegels.