Bel Nicky

06 – 38 24 44 48

E-mail

info@nickystegelwerken.nl

Tegelafwerking in de

Woonkamer

De vloer in de woonkamer is zeer bepalend voor de sfeer in huis. Het is daarom verstandig om goed te overwegen welke uitstraling uw woonkamer dient te krijgen. Gaat u voor een warme (uitstraling) vloer of kiest u voor een makkelijke en comfortabele vloer die ook makkelijk schoon en te onderhouden is. Het is belangrijk om na te denken over hoe de vloer u van dienst moet zijn. Denk hierbij aan de levensdeur en aan de bewoners in het huis.

Advies

Over tegels

Een vloer is om op te leven en daar hoort ook bij dat er wel eens drinken kan vallen, of dat een kind met bijvoorbeeld een speelgoedautootje over vloer krast of dat de vrouwen onder ons met hakken over de vloer lopen.

Uiteraard kan ik samen met u kijken welke tegels het beste passen binnen uw woonsituatie en waar u als gezinssamenstelling het langste plezier van heeft.

Daarnaast kan ik u uiteraard advies geven over het creëren van een ruimtelijk effect door te kiezen voor de juiste maten, kleuren en motieven/patronen. Het geen dat u in gedachten heeft is niet altijd in werkelijkheid hetzelfde vanwege bijvoorbeeld snijverlies waardoor het voor kan komen, dat mensen toch een andere keuze maken voor een bepaalde tegelsoort.

Strak &

Zorgvuldig

Voor het leggen van woonkamervloeren bent u bij mij aan het juiste aders. Het leggen van tegels in de woonkamer is een precisiewerk. Je dient correct en passend uit te komen met de maten van de tegels of de patronen die er zijn gekozen. Door voor mij als ervaren tegelzetter te kiezen kan ik u ervan verzekeren dat uw woonkamervloer er perfect bij zal liggen. Door mijn ervaring in dit vak kan ik ervoor zorgen dat uw woonkamervloer er snel weer op en top uitziet voor gebruik.