Bel Nicky

06 – 38 24 44 48

E-mail

info@nickystegelwerken.nl

Referenties

Dit vertellen klanten

Rob van Kempen

Betegelen keuken, hal en toilet

5/5

“Nicky heeft onze vloer in de keuken, hal, inloopkast en toilet prachtig gemaakt! Het egaliseren van de vloer was geen probleem en zo gedaan. Ook heeft Nicky advies uitgebracht over hoe de grote tegels het beste gelegd konden worden in de (beperkte) ruimte. Dit heeft uiteindelijk tot een prachtig resultaat geleid waar we dagelijks van genieten! Ook heeft Nicky heel strak wandtegels aangebracht in ons toilet.

Nicky is duidelijk zeer bedreven in zijn vakgebied. Daarnaast is Nicky ook nog prettig in de omgang, luistert goed naar je wensen en gaat zonder morren secuur te werk. Werkt netjes, schoon en vlot. Nicky, hartelijk dank voor je inzet!”

Iris de Kort & Kevin de Widt

Betegelen Badkamer en Toilet (2x) + Stucen en Betegelen Wasruimte

5/5

“Bij de verbouwing van ons nieuwe huis hadden we een flink project voor Nicky. Er diende een volledig nieuwe badkamer te komen, 2 toiletten werden helemaal opnieuw opgebouwd en een wasruimte werd nieuw gemaakt. Nicky heeft hierbij duidelijk aangegeven welke voorbereiding we zelf moesten doen waarna hij aan de slag kon. Er was dus een duidelijk plan aanwezig.

Alle ruimten zijn helemaal betegeld naar onze wensen. De echte vakmanschap van Nicky zie je aan de hoogwaardige afwerking van patronen en lastige plekken zoals rondom de douchegoot.

Zoek je dus iemand die duidelijke afraken maakt en nakomt en daarbij zeer vakkundig te werk gaat? Dan raden wij zeker aan om Nicky te bellen!”

Glen Vermeulen

Betegelen van het toilet

5/5

“Zeer vakkundig werk verricht door Nicky! Ik ben erg blij met mijn mooi betegelde toilet ruimte. Nicky’s Tegelwerken is zeker een aanrader!”