Ik ben enorm benieuwd naar je ervaring. Ik hoor dan ook graag hoe je vondt dat het project is verlopen.

  Onze eerder verkregen referenties:

  Van: Iris de Kort & Kevin de Widt

  Project: Betegelen Badkamer en Toilet (2x) + Stucen en Betegelen Wasruimte

  Ervaring: Bij de verbouwing van ons nieuwe huis hadden we een flink project voor Nicky. Er diende een volledig nieuwe badkamer te komen, 2 toiletten werden helemaal opnieuw opgebouwd en een wasruimte werd nieuw gemaakt. Nicky heeft hierbij duidelijk aangegeven welke voorbereiding we zelf moesten doen waarna hij aan de slag kon. Er was dus een duidelijk plan aanwezig en als er twijfel was dan werd er overlegd met altijd een passend advies van Nicky.

  Alle ruimten zijn helemaal betegeld naar onze wensen. De echte vakmanschap van Nicky zie je aan de hoogwaardige afwerking van patronen en lastige plekken zoals rondom de douchegoot en het creëren van een afschot. Ook het stucen van wanden en plafonds is keurig gedaan en daar gaan we jarenlang plezier van hebben.

  Zoek je dus iemand die duidelijke afraken maakt en nakomt en daarbij zeer vakkundig te werk gaat? Dan raden wij zeker aan om Nicky te bellen!

  Beoordeling: ★★★★★ (5/5)

  Van: Rob van Kempen

  Project: Betegelen keuken, hal en toilet

  Ervaring: Nicky heeft onze vloer in de keuken, hal, inloopkast en toilet prachtig gemaakt! Het egaliseren van de vloer was geen probleem en zo gedaan. Ook heeft Nicky advies uitgebracht over hoe de grote tegels het beste gelegd konden worden in de (beperkte) ruimte. Dit heeft uiteindelijk tot een prachtig resultaat geleid waar we dagelijks van genieten! Ook heeft Nicky heel strak wandtegels aangebracht in ons toilet.

  Nicky is duidelijk zeer bedreven in zijn vakgebied. Daarnaast is Nicky ook nog prettig in de omgang, luistert goed naar je wensen en gaat zonder morren secuur te werk. Werkt netjes, schoon en vlot. Nicky, hartelijk dank voor je inzet en we wensen je het aller beste toe!

  Beoordeling: ★★★★★ (5/5)

  Van: Glen Vermeulen & Wendy de Widt

  Project: Betegelen van het Toilet

  Ervaring: Zeer vakkundig werk verricht door Nicky! Ik ben erg blij met mijn mooi betegelde toilet ruimte. Nicky’s Tegelwerken is zeker een aanrader!

  Beoordeling: ★★★★★ (5/5)

  Alles gaat volgens mijn hoogste normen en kwaliteitseisen. Mist u toch nog iets? Laat het mij dan zeker weten!

  Neem contact met mij op