Bel Nicky

06 – 38 24 44 48

E-mail

info@nickystegelwerken.nl

Tegelafwerking in het

Toilet

Wilt u graag een elegante en hygiënische uitstraling in het toilet creëren? Maak dan gebruik van vloer- en wandtegels. Een toiletruimte is een ruimte die door u of uw bezoek dagelijks wordt gebruikt. Het is daarom prettig dat deze ruime makkelijk schoon en te onderhouden is.

Om ervoor te zorgen dat uw toiletruimte de juiste uitstraling krijgt kunt u gebruik maken van verschillen kleuren en maten. Zo kunt u gebruik maken van een basistegel gevolgd door een accentkleur in een ander vorm, waardoor uw toiletruimte meer uitstraling krijgt door de verschillende kleuren en diepten.

Voorafgaand aan het

tegelwerk

Het is van belang dat u goed nadenkt over de indeling van de toiletruimte. Zo kunt u ervoor kiezen om de gehele wand van beneden vanaf de vloer tot bovenaan het plafond te betegelen, maar u kunt er ook voor kiezen om de tegels halverwege de muur te laten stoppen en de overige vlaktes van de wanden mooi af te werken met stucwerk.

Daarnaast is er de keuze voor vlakken wanden, maar kan er ook gekozen worden voor bijvoorbeeld een nis. Wilt u graag spotjes in uw plafond of in de nis, dan dient u dit voorafgaand aan het tegel-/ en stukwerk duidelijk aan te geven.

Ik geef u graag vrijblijvend advies over de juiste inrichting en afwerking van uw toiletruimte.