Bel Nicky

06 – 38 24 44 48

E-mail

info@nickystegelwerken.nl

Over mij

Wie is Nicky?

Ik ben een jong en energiek persoon met een passie voor mooi tegelwerk. Door de jaren heen ben ik er steeds meer van overtuigd dat dit vak perfect bij mijn past. 

Ik heb er daarom ook voor gekozen om een opleiding te volgen tot tegelzetter en dit later uit te breiden door een opleiding te volgen op hoger niveau. Tijdens mijn opleiding heb ik veel mogen leren en heb ik daarnaast mee mogen doen met de Nederlandse Bouw Kampioenschappen. Dit is voor mij een zeer bijzondere gebeurtenis geweest waar ik met veel plezier op terug kijk.

“Na jaren met plezier voor een vaste organisatie te hebben gewerkt, wilde ik toch graag mijn passie uiten als zelfstandig ondernemer. Diep van binnen heb ik altijd al graag een eigen bedrijf willen starten. Ik heb daarom van mijn droom werkelijkheid gemaakt door een onderneming te starten onder de naam Nicky’s Tegelwerken.”

Waarom kies u voor

Nicky's Tegelwerken

Kwaliteit

& vakmanschap

Door mijn jaren lange ervaring heb ik mezelf verder kunnen ontwikkelen en specialiseren op het vakgebied van tegelen en daarnaast ook voor stuken. Ik beoefen mijn vak met veel werkplezier en werk daarnaast zeer nauwkeurig. Kwaliteit leveren op topniveau staat bij mij hoog in het vaandel.

Ik geef u vrijblijvend advies over de inrichting en afwerking van bepaalde ruimtes. Ieder tegelwerk is uniek en daarom geef ik graag duidelijke uitleg over de processtappen van de klus. Wat mijn werk en service bijzonder maakt is dat ik mee denk met mijn klanten en ik daarnaast snel, maar ook mooi en strak afgewerkte vloeren en wanden kan verzorgen. Na het volbrengen van een klus sta ik uiteraard ook voor u klaar indien dit nodig blijkt te zijn.

Het begint met goed

Gereedschap

Ik werk zeer nauwkeurig en met de beste kwaliteit producten om zo voor de perfecte afwerking te kunnen zorgen. Daarnaast werk ik volgens de laatste normen en met het juiste gereedschap waardoor elke klus een succes wordt. Zoekt u een enthousiaste tegelzetter die met u meedenkt en u volledig en eerlijk advies geeft? Neem dan contact met mij op!