Wie is Nicky?

Ik ben een jong en energiek persoon met een passie voor mooi tegelwerk. Door de jaren heen ben ik er steeds meer van overtuigd dat dit vak perfect bij mijn past. Ik heb er daarom ook voor gekozen om een opleiding te volgen tot tegelzetter en dit later uit te breiden door een opleiding te volgen op hoger niveau. Tijdens mijn opleiding heb ik veel mogen leren en heb ik daarnaast mee mogen doen met de Nederlandse Bouw Kampioenschappen. Dit is voor mij een zeer bijzondere gebeurtenis geweest waar ik met veel plezier op terug kijk.

Na jaren met plezier voor een vaste organisatie te hebben gewerkt, wilde ik toch graag mijn passie uiten als zelfstandig ondernemer. Diep van binnen heb ik altijd al graag een eigen bedrijf willen starten. Ik heb daarom van mijn droom werkelijkheid gemaakt door een onderneming te starten onder de naam Nicky’s Tegelwerken.

Door mijn jaren lange ervaring heb ik mezelf verder kunnen ontwikkelen en specialiseren op het vakgebied van tegelen en daarnaast ook voor stuken. Ik beoefen mijn vak met veel werkplezier en werk daarnaast zeer nauwkeurig. Kwaliteit leveren op topniveau staat bij mij hoog in het vaandel. Naast mijn passie voor het vak ben ik een echte levensgenieter en houd ik ervan om lekker met familie en-/of vrienden een hapje te eten of een drankje te doen. Ook heb ik een passie voor voetbal en ben ik op deze manier graag sportief bezig. Ik hoop dat ik een kleine indruk heb kunnen geven over wie ik ben en wat ik graag doe.

Waarom kiezen voor Nicky’s Tegelwerken?!

  • Kennis en ruime ervaring met het vakmanschap

  • De beste kwaliteit en volgens de laatste normen

  • Afwerking met de beste materialen en het juiste gereedschap

  • Één aanspreekpunt voor al uw tegel- en-/of stukwerk

  • Vrijblijvend advies voor de afwerking van bepaalde ruimtes

  • Snel, perfect en met de juiste aandacht

Pas wanneer u tevreden bent, ben ik dat ook!

Service

Nicky’s Tegelwerken geeft u vrijblijvend advies over de inrichting en afwerking van bepaalde ruimtes. In overleg met de klant wordt de opdracht voor u naar wens volbracht. Ieder tegelwerk is uniek en daarom geef ik graag duidelijke uitleg over de processtappen van de klus. Wat mijn werk en service bijzonder maakt is dat ik mee denk met mijn klanten en ik daarnaast snel, maar ook mooi en strak afgewerkte vloeren en wanden kan verzorgen. Na het volbrengen van een klus sta ik uiteraard ook voor u klaar indien dit nodig blijkt te zijn.

Kwaliteit

Ik werk zeer nauwkeurig en met de beste kwaliteit producten om zo voor de perfecte afwerking te kunnen zorgen. Daarnaast werk ik volgens de laatste normen en met het juiste gereedschap waardoor elke klus een succes wordt. Zoekt u een enthousiaste tegelzetter die met u meedenkt en u volledig en eerlijk advies geeft? Neem dan contact met mij op!